• Новинка
Бебешки китки дрънкалки играчки и крак чорап за чорапи за бебета, бебешки играчки 0-3-6- месеца, глезена дрънкане на новородени играчки за бебета или момиче душ подар?

Бебешки китки дрънкалки играчки и крак чорап за чорапи за бебета, бебешки играчки 0-3-6- месеца, глезена дрънкане на новородени играчки за бебета или момиче душ подарък

BGN 1.33

Наличност
На склад

Многоцветен и прекрасен външен вид, привлекателен за бебето, забавно за бебето, използвайте ги дрънкалка Дрънкането ще издава звук, когато го разклати, звънецът на звънеца помага на бебето да слуша, наблюдава и слуха, ще разшири сензорните преживявания на бебето. Време без падане на китката. Най-добрият подарък, който бихте могли да дадете на всеки нов и очакващ родител. Насърчава активната игра и развива координация на мозъчните очи, развива въображение, когнитивни процеси. Вземете го за бебето на вашия приятел или за рождения ден на бебето му. Те ще харесат удобния дизайн и уникалното качество на сладките дрънкалки. Регулируем тип лепило. А изящните модели и кукли на чорапите поддържат бебето ви най-привличащите. Супер мек, нетоксичен и безобиден. Най -добрият подарък, който бихте могли да дадете на всеки нов и очакващ родител.Супер меките чорапи са изработени от първокласен памучен материал, нетоксичен и безобиден, дишащ и уютен за носене, също издръжлив за употребата на вашето бебе.

Опции за продукта

Свързани продукти