• Новинка
Поли за разцепено ъгли на леглото 30 капка, напълно еластична прахова ръка, микрофибър, разцепена пола на ъглово легло избледнява, машинно миеща се луксозна тъкан, д?

Поли за разцепено ъгли на леглото 30 капка, напълно еластична прахова ръка, микрофибър, разцепена пола на ъглово легло избледнява, машинно миеща се луксозна тъкан, двойна XXL размер - мъдрец

BGN 24.80

Наличност
На склад

направено от мек и издръжлив микрофибър и умно проектиран, възхитителен дизайн с разрошени, събрани руфове около 4 страни на леглото за класически, красив поглед Имаме всички тези размери на леглото : Пола с двойно легло, пола с двойно легло, пола с пълно легло, пълна пола XL легло, пола с кралица легло, олимпийска пола с легло, пола с крал легло, пола с легло с кал King. Тази прахова разротина работи най -добре на легла с дъски за крака или легла, които се препречват на обикновените поли за легло. Избягвайте да миете с тъмни цветове. Пола на леглото ни е красиво около три страни с спретнато пригоден подгъв и върви добре с повечето ансамбли на спално бельо. С 14 цвята, които да избирате от тези поли за легло, вървят добре с повечето ансамбли за спално бельо. Машинно миещо се в студена вода и изсъхне бързо на сухото ниско ниво. Поли за лесни легла. Пола с разрошено легло е най -доброто решение за подземното съхранение и гарантира, че всичко под леглото ви остава скрито, като грозни пружини на кутии и рамки за легло. Не избелвайте, не гладувайте . Изработена със 1005 микрофибър, тази пола с първокласно качество се носи добре и е дълготрайна. 100% микрофибър 1 част от разцепване на ъгъла с размери на леглото с размери Twin XXL с размери 39 "x 84". Изберете размера, който отговаря на леглото ви правилно. Машините се измиват в студена вода, изсушават се на ниско. Поддържа спалнята ви да изглежда спретнато и подредена.

Опции за продукта

Свързани продукти