• Новинка
Aoujea Женско секси дантелено бельо за момичета с предна катарама и красив сутиен за гърба без стоманен пръстен горна поддръжка секси малък сутиен, малък до плюс разм?

Aoujea Женско секси дантелено бельо за момичета с предна катарама и красив сутиен за гърба без стоманен пръстен горна поддръжка секси малък сутиен, малък до плюс размер ежедневно облекло, упражнения и предлага

BGN 2.00

Наличност
На склад

Висококачествените тъкани са устойчиви на абразия и измиване и сухи. Подходящи поводи : Нашият сутиен за рамо може да се носи през всички сезони и подходящ за много случаи, можете да ги носите, когато ходите, бягате, туризъм, правене на фитнес тренировки или йога, колоездене, танци или просто се настанявате из къщата, хубаво Подаръци за вашата майка, съпруга, приятелка в деня на Свети Валентин, рожден ден, парти и т. Дишащ материал утици пот, за да запазите тялото си хладно дори в горещ ден . Направете ви супер секси и съблазнителни. Хубаво нещо, защото никога няма да искате да го свалите . Материал : Изработен от уникален микрофибър, еластичният безпроблемен Bandou Top има висока еластичност, без да причинява реакция на дразнене. Поставете тялото си в напълно спокоен статус, колан с висока еластичност. Ръчно измиване : Препоръчва ми измиване на сутиена си на ръка в студена вода, за да запазите формата и да спестите енергия. Като сутиен, това е и стимулиращо бельо за двойки в техния сексуален живот. грижа за вашата красота : Защитете гърдите си по време на ходене на джогинг туристически тренировки за йога, играейки волейболен колоездене или танци, така че няма да има нужда да се притеснявате за някаква смущаваща ситуация.

Опции за продукта

Свързани продукти