• Новинка
Гривни за жени жълто злато, покрито със сребърни безкрайни тенис гривни скъпоценен камък и диаманти, регулируеми, за да се поберат 7 -8 китка, великолепна 6x черна зве?

Гривни за жени жълто злато, покрито със сребърни безкрайни тенис гривни скъпоценен камък и диаманти, регулируеми, за да се поберат 7 -8 китка, великолепна 6x черна звезда сапфирски бижута за жени приятелство

BGN 3.33

Наличност
На склад

За повече информация и за гаранция Информация, моля, свържете се с нас Избършете нежно бижутата си, след като го носите с много мека кърпа или памучна топка, за да премахнете натрупването на прах или мръсотия. Изчакайте да сложите бижутата си, докато овлажнителният ви се абсорбира. Вариациите могат да бъдат до 10%. Ако се изпращате извън Съединените щати, можете да нанесете допълнителни данъци и задължения, за които ще носите отговорност. Ако е възможно, дръжте го съхранявани в торба с цип далеч от слънцето, когато не носите, за да удължите живота си и да намалите преждевременното опетняване или избледняване. Общото тегло на цветовия камък и теглото на диамантите са приблизителни. Изображението може да покаже леки разлики в действителния камък на цвят и текстура.*Инструкции за грижи : Избягвайте да получавате какъвто Вашите бижута, слагането на парчетата си, след като сте напръскали всеки парфюм/одеколон, за да не го взаимодейства с метала. Тип метал : Среброто с жълто злато, метален печат 925. Тегло на скъпоценния камък 4,5 ct симулирана 6x4mm обеца на раждания. Всички нашите доставчици на диаманти удостоверяват, че в най -добрия си начин техните диаманти не са конфликтни диаманти. Стойност : Тези красиви гривни за тенис за жени се оценяват на MSRP $ 700. Естествените свойства и състава на скъпоценните камъни определят уникалната красота на всяко парче. Ако не видите вариацията на метала или скъпоценния камък, от която се интересувате, моля, съобщете ни с вашата заявка за персонализиране след извършване на плащането с приложения номер на поръчката и ние ще се погрижим за него.

Опции за продукта

Свързани продукти