• Новинка
Къпане четка за къпане за многократна употреба дълга дръжка двоен размер подмяна на недване на домакинството тяло крак гърба на гърба на душ Масаджър аксесоари си?

Къпане четка за къпане за многократна употреба дълга дръжка двоен размер подмяна на недване на домакинството тяло крак гърба на гърба на душ Масаджър аксесоари синьо

BGN 2.67

Наличност
На склад

Може да има лека грешка поради различни измервания на ръцетеОписание : Фин материал : Четката за къпане е с фин силикон, който е издръжлив и няма да надраска кожата ни. Фин материал : четката за къпане е с фин силикон, който е издръжлив и няма да надраска кожата ни.note : Може да има няколко цветови изкривявания поради различни компютърни разделителни способности. Дълга дръжка : Четката за къпане е проектирана с дълга дръжка, която е удобна и лесна за нас да достигнем до всяка нашата част на тялото . Дълго дръжка : Четката за къпане е проектирана с дълга дръжка, която е удобна и лесна за нас да достигнем до всяка част на тялото ни . Вточна употреба : Четката за къпане може да се използва за много част от тялото като крак, гръб, ръка, шия и и т. Мулти цвят : Четката за къпане е проектирана с много цветове, които можете да изберете според вашите харесвания. Спецификация : Материал : Silicone. Brush е проектиран с много цветове, които можете да изберете според вашите харесвания. Широка употреба : Четката за къпане може да се използва за много част от тялото като крак, гръб, ръка, шия и др.Color : Grey, Pink, Green, Blue.

Опции за продукта

Свързани продукти