• Новинка
Отпечатъци плюс Evel Knievel в личен декор за ретро калай - винтидж вдъхновен метален знак в комплект с винтове за окачване, за да се покаже в домашния си бар, гаража или р?

Отпечатъци плюс Evel Knievel в личен декор за ретро калай - винтидж вдъхновен метален знак в комплект с винтове за окачване, за да се покаже в домашния си бар, гаража или ресторанта [12 x15 ]

BGN 6.06

Наличност
На склад

Този хумористичен знак със сигурност ще нарисува коментари и може би Някои завистливи погледи от приятели и гости Готовите размери на вашия знак са 12 ”x 15”. , бар или декор на дома веднага с тези винтидж-вдъхновени метални табели . Поглед, който трае, че тези издръжливи знаци са направени с тежка габаритна тенеки Произведения на изкуството С някои подходящо усещане за затруднено усещане за допълнително добавяне към техния винтидж външен вид. Знаците съдържат остроумни произведения на изкуството, автомобилни теми или рок плакати на траен метален знак. Леки и селски, те са подходящи за всякаква среда или климат.Стария, но добър, добавя класически декор в помещение за общежития, стая за отдих, търговски или домашен гараж или пещера на човек с винтидж вдъхновена от калай за отпечатъци плюс. Ярките оцветявания са трудно износни и избледняли, което прави този знак подходящ за висяне в разнообразен климат, както на закрито, така и на открито. Предварително пробитите отвори позволяват бърз лесен дисплей. Разделете домашния си декор, независимо дали се стремите към нетрадиционно и забавно усещане или вибрация от класически рок хитове и колекционерски коли, нашата колекция от калаени знаци разполага с масив от ретро вдъхновени дизайни, за да дадете целия ви дом или Бизнес вкус на носталгия. Украсете дома или бизнеса си с взрив от миналото. Всеки знак също се предлага с винтове за окачване в рамките на минути, можете да превърнете всяко пространство в капсула за забавление и приятни спомени. Добавете малко лекота към пещерата на вашия мъж, стая за отстъпване, гараж или ергенска подложка с този забавен табела с отпечатъци плюс.

Опции за продукта

Свързани продукти