• Новинка
Alien Xenomorph се подгответе ретро - тениска с късо ръкав за възрастни - Персонализирана графитна снежна хедър

Alien Xenomorph се подгответе ретро - тениска с късо ръкав за възрастни - Персонализирана графитна снежна хедър

BGN 15.83

Наличност
На склад

Внос 5/8 "RIB Knit Collar. извънземни ризи за мъже и жени; Ретро извънземни филмови тениски
Покажете фандома си за оригиналния филм от 1979 г. Залепени шевове на шията и раменете за издръжливост. Box, APO или FPO адрес. Екранно изкуство. Поради уникалния характер на тези артикули, персонализираните артикули не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни. Този артикул не може да бъде изпратен в международен план или извън 50 -те САЩ. с тази винтидж тениска на Alien с участието на Xenomorph Monster в цялата си смразяваща слава.
Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка. Експресна доставка не е налична за този артикул. Етикет за разкъсване. Двустранната подгъвана ръкава и дъното няма да се разгадаят. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. Той може да бъде изпратен само до Физически адрес, а не към P. 65% полиестер / 35% памук.Официални извънземни стоки
Извънземни тениски за мъже и жени; Извънземни ризи за мъже; Ретро извънземни тениски; Тениски за извънземни филми за възрастни; 1979 г. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка .

Опции за продукта

Свързани продукти